top of page

Ontwerp Platform Arnhem: Personal Space in je personal space

Bijgewerkt op: 26 okt. 2020

Sinds september 2019 heeft Studio Mockingbird naast de productie van de avonden voor Ontwerp Platform Arnhem (OPA), ook de algehele programmacoördinatie van OPA op zich genomen. Vlak na de eerste avond die we zelf organiseerden, kwamen we al snel voor een grote uitdaging te staan: het coronavirus. Zoals we al eerder schreven over het Fashion + Design Festival Arnhem, moesten we ook voor OPA op zoek naar nieuwe oplossingen. Voor FDFA betekende dit dat we de zevende editie doorschuiven naar volgend jaar, voor OPA gingen we op zoek naar andere mogelijkheden. Hoewel de reguliere avonden niet door konden gaan, moet OPA ook juist in deze tijden een platform voor Arnhemse ontwerpers zijn en blijven.

Livestream Personal Space En dus werd op 23 april de eerste OPA-livestream een feit! We brachten de avond Personal Space digitaal naar de personal space van onze kijkers. De sprekers waren aanwezig op locatie (op anderhalve meter afstand) of belden in, en kijkers konden thuis de avond live volgen. Via een chat konden kijkers vragen stellen aan de sprekers. De avond kwam tot stand in samenwerking met Mijn-event.online, een initiatief van Lagom Collective en Studio Hands.


De avond zelf gemist en benieuwd naar de livestream? Hieronder kun je de avond terugkijken.

 

Open Call Ook schreven we een speciale Open Call uit,speciaal voor Arnhemse ontwerpers. In het online magazine op de website van OPA verschijnen normaliter artikelen van eerdere sprekers, aftermovies en presentaties van OPA-avonden. De komende tijd is deze ruimte speciaal voor Arnhemse ontwerpers, die hun eigen visies, ideeën en projecten delen, in ruil voor een financiële vergoeding vanuit OPA. De eerste artikelen zijn al online verschenen en kun je hier lezen.


Ook de komende tijd blijven we op zoek naar mogelijkheden om ontwerp in Arnhem én Arnhemse ontwerpers onder de aandacht te brengen. Houd hiervoor de website van Ontwerp Platform Arnhem in de gaten.

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page