Over Studio Mockingbird

ons VERHAAL

Studio Mockingbird is een projectbureau op het snijvlak van ontwerp, mode, textiel en cultuur.  Wij maken programma’s, organiseren evenementen, helpen bij het creëren van sterke merken en geven advies in de creatieve sector.

BTS 280521 LORES Barbara Kerkhof-7172.jpg

Foto: Barbara Kerkhof

wij ADVISEREN

Met een adviserende rol slaan we een brug tussen creativiteit en ondernemerschap. Doordat we ons in beide werelden begeven, spreken wij zowel de taal van de ontwerper als van de ondernemer. Wij geven onze visie op complexe vraagstukken en geven helder, direct toepasbaar advies. Nieuwsgierigheid staat bij ons hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat wij constant op zoek zijn naar actualiteiten in onze omgeving om op aan te haken of op in te springen. We geven onze visie op complexe vraagstukken en geven helder, direct toepasbaar advies. Ook ontwikkelen we graag nieuwe, eigen concepten. Zo zijn we altijd in beweging en bezig met de volgende ontwikkeling.

wij CREËREN

Wij helpen graag bij het creëren van sterke merken. Zo ontwikkelen wij krachtige merkstrategieën en werken dit uit in een brandbook met bijbehorende look & feel.  We denken mee met de ideeën van de klant en zorgen voor een passende invulling. Wij beschikken over een breed netwerk van creatieve professionals waardoor wij in elke behoefte kunnen voorzien. Daarmee vergroten wij de (online) zichtbaarheid van merken en zorgen voor beeldmateriaal en een merkidentiteit. 

wij ORGANISEREN

We maken en organiseren programma's van A tot Z, waarbij we als projectbureau het overzicht houden. Wij vinden het belangrijk om programma's te maken die bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken. Met ons team zijn wij verantwoordelijk voor de inhoud van het programma, het opstellen van de projectplannen,  het ontwikkelen van een visuele uitstraling, het onderzoeken en aansturen  van eventuele vergunningsaanvragen, het coördineren van marketing- en social media kanalen en de organisatie van het project.

BTS 290521 LORES Barbara Kerkhof-7501.jpg

Foto: Barbara Kerkhof

Maak kennis met ons team

RIËLLE SCHOEMAN

eigenaar

DSCF2394.JPG

ESRA SCHIMMEL

project medewerker

WhatsApp Image 2020-09-22 at 12.54.24.jp

HENK VAN DER VELDEN

video & animatie

ByMashaBakker-1699_edited.jpg

Sibel Gül

project medewerker

1644583022492.jpeg

INDY 

weimaraner

48DCAD06-5E6A-4749-8FC4-80DF054BD7CB.JPG