top of page

Over Studio Mockingbird

ONS VERHAAL

Studio Mockingbird is een creatief projectbureau op het snijvlak van ontwerp, mode, textiel en cultuur.  Wij programmeren visualiseren en adviseren om verhalen te vertellen.

Wij maken mooie programma’s voor de creatieve industrie

Wij vertellen jouw verhaal 

Wij vertalen ideeën naar concepten in uitvoering 

Wij maken samen impact

BTS 280521 LORES Barbara Kerkhof-7172.jpg

Foto: Barbara Kerkhof

WIJ PROGRAMMEREN

We maken en organiseren programma's van A tot Z, waarbij we als creatief projectbureau het overzicht houden. Wij vinden het belangrijk om programma's te maken die bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken. Met ons team zijn wij verantwoordelijk voor de inhoud van het programma, het opstellen van de projectplannen,  het ontwikkelen van een visuele uitstraling, het onderzoeken en aansturen  van eventuele vergunningsaanvragen, het coördineren van marketing- en social media kanalen en de organisatie van het project.

Wij vinden het belangrijk om programma's te maken die bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken, die de wereld elke dag een stukje beter maken.

WIJ VISUALISEREN

Digital Storytelling is de combinatie van de kunst van de verhalenverteller en de verschillende digitale middelen zoals afbeeldingen, animaties, geluid en video. Een verhaal kan zo allerlei vormen hebben, zowel op inhoudelijk gebied als de artistieke vorm waarmee het verhaal verteld wordt.

 

Door middel van Digital Storytelling creëren wij een betekenisvolle ervaring voor jouw online publiek. Wij gebruiken afbeeldingen, animaties, audio en video om beleving te bevorderen en verbindingen te laten ontstaan. Er zijn immers verhalen genoeg, maar aan ons de kunst om deze te vertellen in het digitale domein.

WIJ ADVISEREN

Met een adviserende rol slaan we een brug tussen creativiteit en ondernemerschap. Doordat we ons in beide werelden begeven, spreken wij zowel de taal van de ontwerper als van de ondernemer. Wij geven onze visie op complexe vraagstukken en geven helder, direct toepasbaar advies. Nieuwsgierigheid staat bij ons hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat wij constant op zoek zijn naar actualiteiten in onze omgeving om op aan te haken of op in te springen. We geven onze visie op complexe vraagstukken en geven helder, direct toepasbaar advies. Ook ontwikkelen we graag nieuwe, eigen concepten. Zo zijn we altijd in beweging en bezig met de volgende ontwikkeling.

BTS 290521 LORES Barbara Kerkhof-7501.jpg

Foto: Barbara Kerkhof

Maak kennis met ons team

RIËLLE SCHOEMAN

eigenaar

DSCF2394.JPG

ESRA SCHIMMEL

project medewerker

WhatsApp Image 2020-09-22 at 12.54.24.jp

HENK VAN DER VELDEN

digital storyteller

ByMashaBakker-1699_edited.jpg
bottom of page