OVER STUDIO MOCKINGBIRD

ons VERHAAL

wij ADVISEREN

wij CREËREN

wij ORGANISEREN

Wij zijn een creatief projectbureau dat zich beweegt in de wereld van cultuur, mode en design. Wij zetten ideeën om tot haalbare concepten. Van doelgerichte campagnes tot meerdaagse evenementen.  Altijd met oog voor detail!

Met een adviserende rol slaan we een brug tussen creativiteit en ondernemerschap. Doordat we ons in beide werelden begeven, spreken wij zowel de taal van de ontwerper als van de ondernemer. Wij geven onze visie op complexe vraagstukken en geven helder, direct toepasbaar advies. Nieuwsgierigheid staat bij ons hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat wij constant op zoek zijn naar actualiteiten in onze omgeving om op aan te haken of op in te springen. We geven onze visie op complexe vraagstukken en geven helder, direct toepasbaar advies. Ook ontwikkelen we graag nieuwe, eigen concepten. Zo zijn we altijd in beweging en bezig met de volgende ontwikkeling.

Wij helpen graag bij het creëren van sterke merken. Zo ontwikkelen wij krachtige merkstrategieën en werken dit uit in een brandbook met bijbehorende look & feel.  We denken mee met de ideeën van de klant en zorgen voor een passende invulling. Wij beschikken over een breed netwerk van creatieve professionals waardoor wij in elke behoefte kunnen voorzien. Daarmee vergroten wij de (online) zichtbaarheid van merken en zorgen voor beeldmateriaal en een merkidentiteit. 

We organiseren een project van A tot Z, waarbij we als projectbureau het overzicht houden. Met ons team zijn wij verantwoordelijk voor het opstellen van de projectplannen,  het ontwikkelen van een visuele uitstraling, het onderzoeken en aansturen  van eventuele vergunningsaanvragen, het coördineren van marketing- en social media kanalen en de organisatie tijdens het een bijeenkomst of evenement.                               

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

RIËLLE SCHOEMAN

eigenaar

REINATE VAN BROEKHUIZEN 

communicatie

ESRA SCHIMMEL

officemanager