OVER STUDIO MOCKINGBIRD

ons VERHAAL

wij ADVISEREN

wij CREËREN

wij INSPIREREN

wij ORGANISEREN

wij PRODUCEREN

Wij zijn een creatief projectbureau dat zich beweegt in de wereld van cultuur, mode en design. Wij zetten ideeën om tot haalbare concepten. Van doelgerichte campagnes tot meerdaagse evenementen. Altijd met oog voor detail! We werken vanuit onze vijf principes: we adviseren, creëren, inspireren, organiseren en produceren.

Met een adviserende rol slaan we een brug tussen creativiteit en ondernemerschap. Doordat we ons in beide werelden begeven, spreken wij zowel de taal van de ontwerper als van de ondernemer. Wij geven onze visie op complexe vraagstukken en geven helder, direct toepasbaar advies.

We zijn nieuwsgierig en ontwikkelen graag nieuwe, eigen concepten. Zo zijn wij altijd op zoek naar actualiteiten in onze omgeving waar we op in kunnen springen of op aan kunnen haken. Onze expertise ligt veelal op gebied van mode, design en cultuur.

Als inspiratiebureau begeleiden wij verschillende organisaties van en overheidsinstanties om ideeën om te zetten tot haalbare plannen. In creatieve sessies ontwikkelen we samen nieuwe concepten of gaan we dieper in op  bestaande plannen.

We organiseren een project van A tot Z, waarbij we als projectleider overzicht houden. Dit houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor het opstellen van een projectplan, het schrijven van een vergunningsaanvraag, het ontwikkelen van een visuele uitstraling, het coördineren van marketing- en social media kanalen en productie tijdens het evenement.

Studio Mockingbird kan ook enkel ingezet worden ter ondersteuning van een evenement of kan verantwoordelijk zijn voor de gehele productie. We denken mee met de ideeën van de klant en zorgen voor een passende invulling. Wij beschikken over een breed netwerk van creatieve professionals waardoor wij in elke behoefte kunnen voorzien. Van opbouw tot styling, van communicatie tot uitvoering.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

ESRA SCHIMMEL

officemanager

2020 © STUDIO MOCKINGBIRD

Lees hier onze algemene voorwaarden

van Oldenbarneveldtstraat 79 a, 6828 ZN, Arnhem

+ 31 (0)26 351 47 90

info@studiomockingbird.nl 

KVK:  71286322

IBAN: NL73ABNA0507743709