top of page

Wij zoeken een officemanager!


Ben jij een echte alleskunner? Hoor, zie en regel jij alles waardoor je het team werkt uit handen neemt? Dan ben jij de spil in het web die wij zoeken. Wij zijn op zoek naar een tijdelijke parttime office-manager ter vervanging van zwangerschapsverlof van 1 maart tot 1 oktober 2022. Werkzaamheden; - Je bent het eerste aanspreekpunt in de organisatie, binnen het team en gericht naar

externen (o.a. boekhouder, projectpartners, bestuursleden van opdrachten en bezoekers). - Je zorgt ervoor dat de financieel-administratieve ondersteuning op orde is. - Je ondersteunt bij de financiële verantwoording van projecten. - Je hebt zicht op de in- en uitgaande facturen en als het nodig is, onderneem je actie. Je bent in staat begrotingen te lezen en op te zetten. - Je geniet van een informele werkomgeving en zorgt dat agenda’s op elkaar worden afgestemd.

- Je coördineert vergaderingen en bijeenkomsten en ondersteunt het team met grotere projecten en evenementen. - Je bent onmisbaar voor het team. Je kunt je eigen werk en het werk van het team goed organiseren. Zo houd je iedereen op een goede manier scherp. - Ook signaleer je belangrijke deadlines voor de organisatie, je houdt reguliere overleggen met partners in de gaten. Je brengt rust doordat het team erop kan vertrouwen dat je overzicht hebt en oppakt wat nodig is, ook als zaken anders lopen dan verwacht. Hierbij komt jouw improvisatietalent en doorzettingsvermogen goed van pas.

Wij vragen: Dat jij jouw werkervaring en je enthousiasme wilt inzetten voor Studio Mockingbird. Je hebt affiniteit met de creatieve en culturele sector. Je hebt een hands-on mentaliteit en ziet jezelf werken in een informele setting in een klein team.

Wat mag je van ons verwachten? Een veelzijdige baan binnen de culturele sector van Arnhem, waarbij je alle ruimte krijgt om je talenten in te zetten. De werkzaamheden laten zich goed combineren met andere zaken die je belangrijk vindt in je leven. Afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring doen we je een goed aanbod dat recht doet aan het functieniveau en past bij jouw kennis en ervaring.

Hoe kan je solliciteren? Ben jij diegene die wij zoeken, stuur dan een jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk op 7 februari 2022 naar info@studiomockingbird.nl.


コメント


bottom of page