top of page

Studio Mockingbird zoekt stagiaires!

Bijgewerkt op: 16 dec. 2021MARKETING/ COMMUNICATIE


Heb jij een vlotte pen, weet jij alles van de laatste ontwikkelingen op sociale media en heb jij een hands-on mentaliteit? Dan ben jij het talent dat wij zoeken!


Studio Mockingbird zoekt een creatieveling die ons komt ondersteunen bij onze projecten op marketing / communicatie vlak. Werkzaamheden: * Je ondersteunt bij het maken van de content kalender * Je denkt mee over strategie en voert marketingacties uit * Je denkt mee over interessante onderwerpen om over te schrijven/posten * Het in kaart brengen van marketing- en communicatieactiviteiten * Projectplan opstellen/uitvoeren voor de oplossing van marketing- en communicatievraagstukken * Je werkt mee tijdens productiedagen Wij vragen: Dat jij jouw ervaring en je enthousiasme wilt inzetten voor Studio Mockingbird. Je hebt affiniteit met de creatieve en culturele sector. Je studeert aan een HBO of MBO niveau 4 opleiding gericht op marketing en communicatie of mediavormgeving. Je bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van social media en kan werken met Creator Studio, Adobe en Canva. Het is daarnaast belangrijk dat je goed kan schrijven in zowel Nederlands als Engels.EVENT MEDEWERKER


Ben jij een duizendpoot, overzie jij meerdere projecten tegelijk en vind je het leuk om zowel voor en achter de schermen mee te werken aan producties? Dan ben jij het talent dat wij zoeken!


Studio Mockingbird zoekt een creatieveling die ons komt ondersteunen bij onze projecten op productioneel vlak.


Werkzaamheden:

* Ondersteuning kantoorzaken en projectmanagement,

* opteren en aanvragen offertes,

* voorbereiden van intakegesprekken

* werken aan planning, briefing en draaiboeken

* bijwonen van vergaderingen, brainstormsessies,

* bezoeken van locaties,

* ondersteuning en uitvoering projecten


Wij vragen:

Dat jij jouw ervaring en je enthousiasme wilt inzetten voor Studio Mockingbird. Je hebt affiniteit met de creatieve en culturele sector. Je studeert aan een HBO of MBO niveau 4 opleiding gericht op evenementen / producties. Of heb je even een tussenjaar en lijkt je dit een fijne stage? Wees welkom.


Wat mag je van ons verwachten? Een veelzijdige stageplek binnen de culturele sector van Arnhem, waarbij je alle ruimte krijgt om je talenten in te zetten.

Hoe kan je solliciteren?

Ben jij diegene die wij zoeken, stuur dan een jouw motivatie en CV uiterlijk naar info@studiomockingbird.nl.Comments


bottom of page