top of page

de nieuwe geboorte | een nieuw bedrijf

Bijgewerkt op: 27 nov. 2021Zoals jullie ook al konden lezen in ons vorige bericht, is Riëlle bezig geweest met het oprichten van een nieuw bedrijf; de nieuwe geboorte. De nieuwe geboorte is een praktijk voor HypnoBirthing en helpt stellen/partners bij een goede voorbereiding op de geboorte van hun kindje.


Vanuit Studio Mockingbird hebben wij de opstart van de nieuwe geboorte begeleidt. Zo zijn wij verantwoordelijk voor de huisstijl, de strategie en de branding. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en hopen in de toekomst meer mooie bedrijven te adviseren in hun branding.

Hieronder vertelt Riëlle meer over haar motivatie achter de cursus.


‘Gedurende mijn eigen zwangerschap heb ik zelf de cursus HypnoBirthing® gevolgd. Tijdens mijn zwangerschap én na de geboorte merkte ik hoeveel profijt ik van de cursus had. Ik dacht: ‘Dat moet ik doorgeven!’ Het was nooit mijn intentie om een praktijk voor HypnoBirthing® op te richten, maar voor mijn gevoel worden vrouwen te weinig geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden die je hebt rondom de geboorte van je kindje. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen: nog meer vrouwen de power geven om zelf keuzes te maken in het gehele geboorteproces!’

‘Wat mijn ogen vooral heeft geopend, is dat wij in het dagelijks leven altijd zelf willen bepalen wat wij doen. Maar als het om de geboorte van je kindje gaat, geven we ons ineens over aan deskundigen; vaak denken we zelf niet eens meer mee. De geboorte van je kindje is een prachtige ervaring en zo wil je het je ook herinneren. Het belangrijkste dat ik je wil meegeven is hoe mooi een geboorte kan zijn. Ik wil je informeren over de verschillende mogelijkheden, maar ik wil je vooral het vertrouwen geven dat jouw lijf dit kan en hiervoor gemaakt is.’


De eerste cursus staat binnenkort gepland, een ontzettend leuke nieuwe uitdaging! Kijk voor meer informatie op de website van de nieuwe geboorte of stuur ons een berichtje.


Comments


bottom of page