top of page

Veel aandacht voor Body Control: Sieraden en mode op de grens van de mens

Studio Mockingbird werd vorig jaar door Museum Arnhem aangesteld als projectleider bij het opzetten van de tentoonstelling Body Control in De Kerk. Samen met conservator Anne-Karlijn van Kesteren, Maison the Faux en vele anderen is de expositie zorgvuldig samengesteld en opgezet in de Walburgiskerk, de tijdelijke presentatieruimte van Museum Arnhem.

De expositie heeft zowel lokaal als internationaal veel (positieve) aandacht gekregen, Cécile Narinx schreef in de Volkskrant:

“Body Control: Sieraden en mode op de grens van de mens toont geen traditionele opsmuk met goud, zilver, edelstenen en andere glimmers waar je oeh en ooh bij fluistert. De sieraden die er te zien zijn, roepen verwondering op, grote vragen, lichte afkeer, soms regelrechte walging en hier en daar een schaterlach. Ruim honderd veelal nog onbekende internationale ontwerpers hebben zich laten inspireren en intrigeren door de maakbaarheid en grenzen van het menselijk lichaam.”

Harper’s Bazaar, NSMBL en Textilia tipten Body Control als één van de leukste en beste exposities om te bezoeken, maar ook Fashion United, De Gelderlander en de Arnhemse Koerier besteedden aandacht aan Body Control. Als kers op de taart kwam Koffietijd langs voor een rondleiding door De Kerk, onder begeleiding van Anne-Karlijn. De uitzending van Koffietijd is hier terug te bekijken.

Studio Mockingbird is er ontzettend trots op betrokken te zijn geweest bij het opzetten van deze expositie. Samen met alle betrokkenen is er een fantastische, leerzame en inspirerende expositie neergezet.

Body Control is deze week voor het laatst te bezichtigen. Grijp tijdens de Arnhemse Uitnacht je kans om Body Control voor het laatst te bewonderen. Vanaf 8 februari is De Kerk weer geopend en kun je de nieuwe tentoonstelling City Life bezoeken.

Fotografie: Eva Broekema


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page