top of page

GROOTSTE KERSTMARKT VAN HET OOSTEN

Kerstkramen

OPDRACHTGEVER

PERIODE

ONZE ROL

* 17 december 2017

* 16 december 2016

* 18 december 2015

Studio Mockingbird werd gevraagd om dit project uit te voeren. Als projectleider zorgden wij voor de facilitaire kant zoals het regelen van vergunningen en beveiliging, maar ook voor het entertainment in de stad en het aansturen van de marketingcampagne.

DROOM

Drie jaar geleden hadden ondernemers van de binnenstad de wens om gezamenlijk een grootse kerstmarkt op te zetten. Enkele straten organiseerden al het één en ander, maar met gebundelde kracht groeide de droom uit tot de grootste kerstmarkt van het oosten. Deze droom is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot daadwerkelijk de grootste kerstmarkt van het oosten, met ruim 200 kramen en circa 30.000 bezoekers.

PARADE

In 2017 organiseerden wij voor het eerst een kerstparade. Deze parade was de afsluiting van de kerstmarkt en zorgde voor een magische touch in de stad. Een prinses op de bal, een drumband en tientallen kinderen met een zelfemaakte lantaarn baanden een weg door het nieuwsgierige publiek. Deze parade maakte een start van een mooie traditie.

FOTO'S

bottom of page