top of page

MARKETING COMMUNICATIE
MEDEWERKER

24 uur in de week - parttime dienstverband

Heb jij een veelzijdige pen, weet jij alles van de laatste ontwikkelingen op sociale media en heb jij een hands-on mentaliteit? Dan ben jij het talent dat wij zoeken!

Werkzaamheden

  • Jij schrijft Nederlandse en Engelse teksten voor onszelf en klanten. Daarin zorgt je ervoor dat altijd de juiste tone-of-voice wordt gebruikt.

  • Jij onderhoudt de social media kanalen van onszelf en klanten. Je verzorgt de contentplanning en schrijft teksten.

  • Je kan gemakkelijk switchen tussen de verschillende projecten. Je houdt overzicht, je werkt gestructureerd en je gaat uitdagingen niet uit de weg.

  • Pre: je hebt affiniteit met video editing en producties. Niet om zelf uit te voeren, maar wel om over te schrijven en mee te denken met producties.

Studio Mockingbird zoekt een creatieveling die ons 3 dagen per week in dienstverband komt ondersteunen op marketing & communicatie vlak bij onze toffe projecten. 

Wij vragen

Dat jij jouw werkervaring en je enthousiasme wilt inzetten voor Studio Mockingbird. Je hebt affiniteit met de creatieve sector en video producties. Je hebt een hands-on mentaliteit en ziet jezelf werken in een informele setting in een klein team.

Wat mag je van ons verwachten?

Een veelzijdige baan binnen de creatieve sector waarbij je alle ruimte krijgt om je talenten in te zetten en jezelf te ontplooien. De werkzaamheden laten zich goed combineren met andere zaken die je belangrijk vindt in je leven. Afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring doen we je een goed aanbod dat recht doet aan het functieniveau en past bij jouw kennis en ervaring.

Hoe kan je solliciteren?

Ben jij diegene die wij zoeken, stuur dan een korte motivatie naar info@studiomockingbird.nl.

IMG_0524.JPG

Word onderdeel van ons team

RIËLLE SCHOEMAN

eigenaar

DSCF2394.JPG

ESRA SCHIMMEL

project medewerker

WhatsApp Image 2020-09-22 at 12.54.24.jpeg

HENK VAN DER VELDEN

digital storyteller

INDY

Kantoorhond

Riëlle_byMashaBakker-1800.jpg
bottom of page