top of page

AIRBORNE ONTVANGST

WhatsApp Image 2020-09-18 at 19.59.19.jp

OPDRACHTGEVER

PERIODE

ONZE ROL

juli 2020 t/m september 2021

Studio Mockingbird werd door gemeente Arnhem aangesteld als coördinator gastenontvangst voor de Airborne herdenking en de Bridge to Liberation Screen Experience 2020. 

SCREEN EXPERIENCE

Op 18 september vond Bridge to Liberation 2020 plaats. Vanwege het coronavirus vond deze zevende editie niet plaats zoals we gewend zijn. Dit jaar stonden Arnhemmers niet onder de John Frostbrug, maar kon men via Omroep Gelderland de beleving volgen als Bridge to Liberation Screen Experience via livestream.

De gemeente Arnhem ontving op diverse locaties door heel Arnhem gasten om gezamenlijk de Slag om Arnhem te herdenken en de livestream van Bridge to Liberation Screen Experience te kijken.

 

Studio Mockingbird was coördinator van dit gastenontvangst. Allereerst hebben wij een onderzoek gedaan naar 'de' Arnhemmer, om ervoor te zorgen dat er een goede afspiegeling van de Arnhemse inwoners werd uitgenodigd. Vervolgens hebben wij het gehele proces erna op ons genomen: van het uitnodigen van de gasten tot het ontvangst op de locatie zelf: gastvrij en geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

bottom of page