Riëlle Schoeman

eigenaar & strategic concept developer

Missy Skae

creative concept designer

Studio Mockingbird is het organisatiebureau van Riëlle Schoeman. Wij zijn een jong en creatief bureau die ingezet kan worden voor kleine en grote evenementen. Onze expertise ligt veelal op gebied van Mode, Design en Cultuur.

Als inspiratiebureau zetten wij ideëen om in producties en werken wij concepten uit tot haalbare plannen. We nemen initiatief voor nieuwe projecten, maar sluiten ook graag aan bij bestaande initiatieven.

Studio Mockingbird kan ingezet worden enkel ondersteunend op de dag of verantwoordelijk zijn voor de hele projectorganisatie. Daarbij kan gedacht worden aan het volledig opstellen van een projectplan, de zorg dragen voor de benodigde financiën, het opzetten van de visuele uitstraling, het coördineren van marketing en Social Media tot de productie op de dag(en) zelf.

Studio Mockingbird beschikt over een breed netwerk aan creatieve professionals. Zij ondersteunen ons bij de on- en offline communicatie, bij het produceren van visuele uitingen en zorgen dat wij snel kunnen handelen.

Sinds de start van Studio Mockingbird hebben wij zoal gewerkt aan Fashion + Design Festival Arnhem, INNOVATE, ArtEZ Centre of Expertise en Binnenstad Arnhem.